קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בננות פוסטר הפתעה עוגות

בננות פוסטר הפתעה עוגות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קאג'ון, אז תנו הזדמנות ל בננות פוסטר הפתעה עוגות. מתכון זה משמש 24. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 335 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך קמח, תמצית ונילן, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 28%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בננות פוסטר עוגות, בננות פוסטר עוגות, ו בננות פוסטר עוגות.

הוראות

1
בקערה גדולה שמנת את החמאה, הסוכר והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה את הבננות, החלב, מיץ הלימון והווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
דבש הדריםדבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון והמלח; הוסף לתערובת מוקרמת רק עד להרטבה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
ממלאים כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר שלושה רבעים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
5
אופים בחום 375 למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר לקאפקייק יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
בקערה קטנה שלבו את חומרי המילוי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
חותכים חור קטן בפינת מאפה או שקית ניילון; הכנס קצה קטן מאוד. ממלאים במילוי קרמל. דחוף את הקצה דרך החלק העליון כדי למלא כל קאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
לציפוי, בסיר גדול, שלבו סוכר חום ושמנת. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים סודה לשתייה; מבשלים ומערבבים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה חמאה ומחלצים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מסירים מהאש; מצננים מעט.
10
מעבירים לקערה קטנה; מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות או עד לצינון.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מקציפים זיגוג גבוה עד להסמכה, בערך 15-20 דקות. קאפקייקס מובילים עם ציפוי, פרוסות בננה וקצפת; מפזרים סוכר טורבינאדו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
לימון גומילימון גומי
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה

מרכיבים

11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים24ריבס, קצוץ טרי או קפואבננות פרוסות, קצפת וסוכר טורבינדו (גולמי שטוף) בננות פרוסות, קצפת וסוכר טורבינדו (גולמי שטוף)495אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז114אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה, קוביותחמאה, קוביות3606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צנצנת גלידה קרמל חם ציפויצנצנת גלידה קרמל חם ציפוי2(חוֹרֶף)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)3ביציםביצים375אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קינמון טחוןקינמון טחון2386 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תמצית רוםתמצית רום01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים400אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב קאפקייקס עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את קלין ביג ברייק זינפנדל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
קלין ביג ברייק זינפנדל
קלין ביג ברייק זינפנדל
כרם ביג ברייק, שנקרא על שם כביש ביג ברייק, העובר בסמוך לבלוק, ייצר באופן מסורתי את אחד המגרשים החזקים והאינדיבידואליים ביותר שלנו של זינפנדל. זינפנדל בשלות מוקדמת, הפסקה גדולה היא שנה אחר שנה בין המון הענבים הראשונים שאנו קוטפים. השילוב של קרקעות חוליות במיוחד ומנוקזות היטב; חקלאות יבשה; גפנים בנות מאה שנה ומאומנות בראש ורצועת האוויר הצוננת הייחודית מהנהרות סן חואקין וסקרמנטו המעדיפה את אתרי הכרמים הטובים ביותר של אוקלי יוצרים סינרגיה של אלמנטים שהיא אידיאלית להבשלת זינפנדל ולהבעת אופיו המלא של הפרי. למעשה, הבלוק הזה ממוקם רק כמה מאות מטרים מהגדה של נהר סן חואקין.