בננות פוסטר קאפקייקס
מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: בננות פוסטר קאפקייקס, בננות פוסטר קאפקייקס, ו בננות פוסטר קאפקייקס.
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 30 כוסות מאפין בגודל רגיל.
להכין עוגות. בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה.
להוסיף בננות ותמצית רום; לנצח על מהירות בינונית עד בשילוב, על 30 שניות. מלא כוסות מאפין 3/4 מלא.
אופים 18 עד 23 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הקאפקייקס יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לחלוטין לפני מילוי וזיגוג, על 30 דקות.
במרכז כל קאפקייק מקורר, לחתוך צורה קונוס 3/4 אינץ 'בקוטר על גבי על ידי 3/4 אינץ' עמוק, באמצעות סכין חיתוך חדה.
חותכים קצה מחודד של כל קונוס, שומר צמרות. מלא כל חלל עם כ 1 כפית dulce de leche; לכסות עם צמרות שמורות, לחיצה בקלילות.
הפוך ציפוי רום חמאה קרם. בקערה גדולה, לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך.
מוסיפים אבקת סוכר לאט, מכים במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 1 דקה או עד incorporated.
להוסיף 2 כפות חלב 3/4 כפית רום לחלץ, להכות עד אור ורך.
להוסיף כמה טיפות צבע מאכל בכל פעם, מכות בין תוספות, עד הצבע הרצוי מושגת. (אם זיגוג עבה מדי, להכות הנותרים 1 כף חלב, 1 כפית בכל פעם, עד עקביות הרצוי.)
בתיק לקשט מצויד עם הבחירה של קצה לקשט, מקום זיגוג; צינור על גבי צמרות של קאפקייקס.
מגישים מיד או מקררים עד מוכן לשרת. לאחסן במקרר.