בס ים שחור ומולים לה Nage נטול גלוטן, ו pescatarian מתאבנים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 299 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך על-האלכסון אספרגוס, עור-על פילה בס ים, מולים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום, בס שחור שלם צלוי, ו בס שחור מעושן.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 12 עד 14 אינץ ' רחב ישר צדדי מחבת עם מכסה הדוק הולם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה ומתבלים בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את פולי fava ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השעועית לקערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול. מקלפים את הריסים השחורים מהקליפות של השעועית. לסחוט ולפוצץ את השעועית מהקליפה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פול
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כף מרסלה יבשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מעבירים את השעועית לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את האספרגוס ואפונה למים ומבשלים עד מכרז, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הירקות למי הקרח כדי לעצור את הבישול ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מעבירים את הירקות לקערת השעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לשפשף את החלק הפנימי של המחבת עם 1 כפית חמאה ומפזרים עם שאלוט. בנדיבות העונה דגים בכל רחבי עם מלח ופלפל, ולסדר את הפילה, עור בצד, במחבת. לפזר את המולים על החלק העליון ויוצקים את ורמוט ומים. מכסים את המחבת ומביאים לרתיחה. הפעל את החום נמוך ומבשל עד מולים יש לפתוח (רק לחשוף את המחבת פעם או פעמיים).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחון
ורמוט
ספגטי מיובש בקופסה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר את המחבת מן החום ולתת לנוח, מכוסה, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מעבירים את הדגים והמולים למחבת אפייה, משאירים את המרק במחבת, ומחממים בתנור. בינתיים, להביא את המרק לרתיחה, להוסיף את הירקות לטאטא את 4 כפות חמאה, לאט לאט, עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ספגטי מיובש בקופסה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.