בס ים שחור עם תירס וסרטן גוש ג'מבו לטגן נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1534 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, כדי 4 תפוחי אדמה צלויים fingerling, פילה בס ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו לביבות סרטן ענקיות, כריך ענק של עוגת סרטנים, ו קציץ סרטן ג'מבו גוש עם ביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
1
להבקיע את צד העור של פילה בס הים (לעשות כמה סימני חריץ קטנים בעור עם סכין חדה). מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
Seabass
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום גבוה ומוסיפים 2 אונקיות שמן זית. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את הדג, העור למטה. הפחת את החום עד בינוני ולחץ על פילה עם מרית כדי לפרוס את העור. כאשר העור הוא השחמה, להעיף דגים. (זמן הבישול הכולל לדגים צריך להיות 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהמחבת ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את הנותרים 2 אונקיות שמן זית למחבת סאוט.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את התירס, בצל, פלפל אדום, ופלפל poblano ו לטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
מוסיפים את בשר הסרטן, עירית, טימין קצוץ, ערבוב להתמזג. להתאים תיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בשר סרטנים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים את ציר העוף ומקציפים בחמאה כדי ליצור רוטב. להפחית עד עקביות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מסדרים את תערובת הירקות המוקפצים בקערה גדולה. למעלה עם פילה בס חם תפוחי אדמה fingerling קלוי.
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.