בס מאודה או סנאפר אדום
בס מאודה או סנאפר אדום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם שרי, בס ים, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, Snapper אדום מלא מאודה, ו מנות סנאפר אדומות מאודות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולנקות טונג קו. להשרות במים חמים במשך 20 דקות עד שהתרכך.
מסננים ולשמור 1 כף של הנוזל.
קנה מידה ודגים נקיים. שמור את הראש והזנב על אם אתה רוצה לשרת את הדג בסגנון סיני אמיתי. תוודא שהדגים בטמפרטורת החדר.
חותכים חתכים על זווית 45 במרווחי אינץ ' משני הצדדים. לשפשף את הדג הן בפנים והן בחוץ עם מלח.
חותכים חזיר, במבוק לירות, בצל ירוק וג ' ינג ' ר לחתיכות בסדר.
מניחים דגים על צלחת הגשה או צלחת Pyrex.
מורחים טונג קו, במבוק לירות, בצל ירוק, ג ' ינג ' ר בשר חזיר על דגים.
מערבבים שרי עם 1 כף טונג ku נוזלי לשפוך על דגים. קיטור על מים רותחים במרץ במשך 10 דקות. בדוק את הבשר בחתכים. אם פתיתי בשר מהעצם, זה נעשה. אחרת קיטור 5 דקות יותר.
מקשטים עם פטרוזיליה סינית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.