בס מאודה, בסגנון קנטונזי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 321 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא יין, שום, בס ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו בס מאודה בסגנון סיני, מתכון בס מאודה (בסגנון תאילנדי), ו בס שחור מאודה עם פסטו בסגנון סיציליאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את הדג מבפנים ומבחוץ עם 1/4 כוס יין.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
בחר מגש עגול או סגלגל כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את הדגים אבל יתאים בתוך החלק העליון של כלי מהביל. זה יכול להיות במבוק סיני מסורתי או ספינת קיטור מתכת, או ספינת צדפות בסגנון מערבי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
מניחים את הדגים על המגש ומניחים מגש בחלק העליון של ספינת הקיטור. מכסים ואדים מעל מים רותחים 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריט
4
בינתיים, להכין את בסיס הרוטב על ידי שילוב של 2 כפות יין, שום, בצל ירוק, זנגביל, וסוכר בקערה קטנה.
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.