בס מאודה עם חזיר מגורר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. לך לחנות ותביא ג'ינג'ר, בצל ירוק, דג בס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בס מפוספס מאודה, בס אסייתי מאודה בשקית, ו בס מאודה או סנאפר אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
ודאו שמוכר הדגים הסיר את כל הקשקשים, הזימים, הקרביים והממברנות מהדגים. יש לשטוף את הדג היטב מבפנים ומבחוץ, ואז להתייבש היטב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
2
מניחים בצלחת steamproof.
3
כדי להפוך את המרינדה, בקערה קטנה, לערבב יחד את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים את המרינדה באופן שווה על החלק הפנימי והחיצוני של הדג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
5
בקערה קטנה אחרת, מערבבים יחד את החזיר, שמן שומשום, רוטב סויה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים את התערובת על הדגים, ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
7
הכן ווק לאידוי באמצעות מתלה עוגה (מניחים מתלה עוגה מעל מים רותחים בווק), מניחים את המנה עם הדגים על המדף, מכסים ואדים במשך 12 עד 15 דקות, או עד מקל אכילה מחליק בקלות לתוך הבשר של הדג.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
כבה את החימום.
9
יוצקים את שמן הבצל על הדגים ומפזרים את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריט
דַק-
10
הסר את הצלחת מן הווק, ומגיש את הדגים בצלחת הבישול שלה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
1
אם צלחת מתכת משמשת להחזקת הדגים כפי שהוא קיטור, הזמן מהביל יופחת בחצי.
תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.