בס מאודה עם חזיר מגורר
בס מאודה עם חזיר מגורר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. לך לחנות ותביא ג'ינג'ר, בצל ירוק, דג בס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בס מפוספס מאודה, בס אסייתי מאודה בשקית, ו בס מאודה או סנאפר אדום (מתכונים דומים).
הוראות
ודאו שמוכר הדגים הסיר את כל הקשקשים, הזימים, הקרביים והממברנות מהדגים. יש לשטוף את הדג היטב מבפנים ומבחוץ, ואז להתייבש היטב.
כדי להפוך את המרינדה, בקערה קטנה, לערבב יחד את כל המרכיבים.
מפזרים את המרינדה באופן שווה על החלק הפנימי והחיצוני של הדג.
בקערה קטנה אחרת, מערבבים יחד את החזיר, שמן שומשום, רוטב סויה וסוכר.
מפזרים את התערובת על הדגים, ולתת לנוח במשך 10 דקות.
הכן ווק לאידוי באמצעות מתלה עוגה (מניחים מתלה עוגה מעל מים רותחים בווק), מניחים את המנה עם הדגים על המדף, מכסים ואדים במשך 12 עד 15 דקות, או עד מקל אכילה מחליק בקלות לתוך הבשר של הדג.
יוצקים את שמן הבצל על הדגים ומפזרים את הבצל הירוק.
הסר את הצלחת מן הווק, ומגיש את הדגים בצלחת הבישול שלה.
אם צלחת מתכת משמשת להחזקת הדגים כפי שהוא קיטור, הזמן מהביל יופחת בחצי.
מאת מאסטרינג את אמנות הבישול הסיני על ידי איילין יין-פיי Lo. טקסט זכויות יוצרים © 2009 על ידי איילין יין-פיי Lo; תמונות זכויות יוצרים © 2009 על ידי סוזי Cushner. Published by Chronicle Books LLC.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.