בס מפוספס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל
בס מפוספס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 507 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שן שום, מנטה, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו בס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל, בס מפוספס מוקפץ עם ירקות קיץ, ו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת עלי נענע, פיסטוקים, שמן זית ושום במעבד עד צורות מחית גס. מתבלים במלח גס. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא פסטו לטמפרטורת החדר ומערבבים לפני השימוש.
מערבבים שמן זית, נענע ותימין בקערה קטנה.
מורחים תערובת עשב בכל רחבי שני הצדדים של פילה דגים. מכסים ומקררים דגים לפחות 3 שעות ועד 5 שעות.
מערבבים את כל הזרעים במחבת יבשה קטנה על חום בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
העברת זרעים תבלין מיל או מרגמה לטחון בגסות.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים גזר, פלפל אדום כתוש, וזרעי אדמה; לטחון עד גזר מתחילים חום כתמים, על 5 דקות.
מוסיפים מרק ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד גזר הם מכרז, על 6 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן בכל אחד 2 מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים ומבשלים עד השחמה משני הצדדים ופשוט אטום במרכז, על 5 דקות בסך הכל.
לחמם גזר רק עד מחומם דרך. מחלקים גזר וכל מיצים בין 4 צלחות. למעלה כל מנה עם פילה דגים 1. כף פסטו מעל ומגישים.