קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

בס מפוספס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל

בס מפוספס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל
בס מפוספס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 507 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שן שום, מנטה, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו בס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל, בס מפוספס מוקפץ עם ירקות קיץ, ו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תערובת עלי נענע, פיסטוקים, שמן זית ושום במעבד עד צורות מחית גס. מתבלים במלח גס. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא פסטו לטמפרטורת החדר ומערבבים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1
מערבבים שמן זית, נענע ותימין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מורחים תערובת עשב בכל רחבי שני הצדדים של פילה דגים. מכסים ומקררים דגים לפחות 3 שעות ועד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
מערבבים את כל הזרעים במחבת יבשה קטנה על חום בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
העברת זרעים תבלין מיל או מרגמה לטחון בגסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים גזר, פלפל אדום כתוש, וזרעי אדמה; לטחון עד גזר מתחילים חום כתמים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5
מוסיפים מרק ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד גזר הם מכרז, על 6 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
7
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
חום 1 כף שמן בכל אחד 2 מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מוסיפים דגים ומבשלים עד השחמה משני הצדדים ופשוט אטום במרכז, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
לחמם גזר רק עד מחומם דרך. מחלקים גזר וכל מיצים בין 4 צלחות. למעלה כל מנה עם פילה דגים 1. כף פסטו מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט