בס מפוספס עם מרק ליים
בס פסים עם מרק סיד נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, נענע ועלי בזיליקום, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו בס מפוספס עם מרק ליים, ג'ינג'ר-מיסו בס פסים מרק פטריות שיטאקה, ו בס מפוספס עם חמאת ליים (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט כוסברה, הל, ולהדביק קארי בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב, עד תבלינים הם ריחני להדביק קארי מתחיל caramelize, על 2 דקות.
מוסיפים גבעולי כוסברה, עלי ליים כפיר, רוטב דגים ו-1 כוס מים. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים בעדינות עד שהטעמים מתמזגים, 8-10 דקות.
מסננים מרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה חסינת חום גדולה; להשליך מוצקים.
בואו להתקרר, ולאחר מכן מערבבים במיץ ליים; מתבלים במלח כשר ומיץ ליים יותר, אם תרצה בכך.
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לחתוך את כל הקליפה ואת הדורית הלבנה אשכולית; להשליך. עבודה על קערה קטנה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה; להשליך ממברנות. חזור עם סיד.
מחממים שמן צמחי בברזל יצוק גדול או במחבת כבדה אחרת על חום בינוני גבוה. דג העונה עם מלח ופלפל. לבשל פילה, צד העור למטה, 1 דקה, ואז בחוזקה ללחוץ עם מרית דגים כדי להבטיח אפילו בראונינג ו crispiness. המשך לבשל עד שהעור הוא חום זהוב ודגים מבושל בעיקר דרך, כ 4 דקות; בזהירות להפוך דגים ו sauté עד רק מבושל דרך, על 1 דקה יותר.
מחלקים מרק ליים ודגים בין קערות רדודות. פזר קטעי הדר, עלי כוסברה, נענע ובזיליקום מעל; רסס עם שמן זית מתבלים עם מלח ים.
לעשות קדימה: מרק יכול להיעשות 1 יום קדימה (לא להוסיף מיץ ליים). כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר והוסיפו מיץ ליים ממש לפני ההגשה.