קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

בס מפוספס עם עגבנייה עגבנייה

בס מפוספס עם עגבנייה עגבנייה
בס מפוספס עם עגבנייה ירושה Scampi יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, שאלוט, עלי קורנית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו בס מפוספס שלם עם שומר ועגבניות, בס מפוספס פראי עם פונדו עגבניות, ו בס עם פסי בר צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה שאינה ניתנת לאבחון, מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה. מתבלים את הדגים בנדיבות במלח ופלפל ומפזרים גרידת לימון ומיץ. ברגע שהשמן מתחיל לנצנץ, מניחים את הפילה בצד-למטה במחבת ונותנים להם לבשל, מבלי להזיז אותם, עד שהעור הוא חום פריך וזהוב, 45 שניות עד 1 דקה. תן דחיפה קלה כדי לשחרר את העור מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף את ענפי הקורנית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר דגים מהתנור ולהעביר מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
במחבת גדולה, מחממים את שמן השום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום, שאלוט, זרעי שומר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט הם שקופים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיף את הסלרי ואת הצלפים ומבשלים עד הסלרי התרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
4
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים עד שהוא מופחת בחצי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את החומץ, גרידת לימון ומיץ, עגבניות ובזיליקום ומבשלים 1 עד 2 דקות כדי לשלב את הטעמים ולחמם את העגבניות דרך.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6
מגישים פילה בס עם סקמפי עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
סרטניםסרטנים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
בסבס
7
אחר
8
Reprinted with permission from The Sweet Life: Diabetes Without Boundriesby Sam Talbot, (C) © 2011 Rodale