בס מפוספס עם עגבנייה ירושה Scampi יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, שאלוט, עלי קורנית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו בס מפוספס שלם עם שומר ועגבניות, בס מפוספס פראי עם פונדו עגבניות, ו בס עם פסי בר צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה שאינה ניתנת לאבחון, מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה. מתבלים את הדגים בנדיבות במלח ופלפל ומפזרים גרידת לימון ומיץ. ברגע שהשמן מתחיל לנצנץ, מניחים את הפילה בצד-למטה במחבת ונותנים להם לבשל, מבלי להזיז אותם, עד שהעור הוא חום פריך וזהוב, 45 שניות עד 1 דקה. תן דחיפה קלה כדי לשחרר את העור מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף את ענפי הקורנית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר דגים מהתנור ולהעביר מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
במחבת גדולה, מחממים את שמן השום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום, שאלוט, זרעי שומר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט הם שקופים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
3
מוסיף את הסלרי ואת הצלפים ומבשלים עד הסלרי התרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור סלרי, פרוס (בערך
4
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים עד שהוא מופחת בחצי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את החומץ, גרידת לימון ומיץ, עגבניות ובזיליקום ומבשלים 1 עד 2 דקות כדי לשלב את הטעמים ולחמם את העגבניות דרך.