קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

בס מפוספס פטריות קלוי

בס מפוספס פטריות קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בס מפוספס פטריות קלוי. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך בייקון, לקשט: טריזי לימון, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז יסמין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שקדים טבעי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כחול פוינט בס ים מפוספס, בס פסים בגריל עם שזיפים Papillotes פטריות תפוחי אדמה, ו ג'ינג'ר-מיסו בס פסים מרק פטריות שיטאקה.

הוראות

1
לבשל אורז על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה שאינה ניתנת לאבחון מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים כרישה ופטריות; מבשלים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
הסר מהחום. מערבבים 1/2 כפית מלח ים, 1/4 כפית פלפל, ואת הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
5
מערבבים אורז ותערובת פטריות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
כדי להרכיב 2 חבילות דגים, מניחים נייר שעווה גיליון 1 על משטח עבודה. מסדרים 3 פרוסות בייקון, 1 אינץ ' זה מזה, על נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
מקום 1 פילה, צד עור למטה, על פני בייקון. כפית חצי תערובת מלית באופן שווה על פילה. למעלה עם פילה 1, צד העור למעלה. לעטוף בייקון סביב מחסנית; לקשור צרור עם חוט. חזור עם הנותרים בייקון, דגים, תערובת מלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
מפזרים כל צרור דגים עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
נגב מחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
10
חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
11
הוסף חבילות דגים; לבשל 2 דקות בכל צד או עד בייקון הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
מניחים מחבת בתנור, ואופים ב 425 במשך 8 דקות או עד דגים הוא אטום, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
13
חותכים חבילות לשניים, ומגישים על פרוסות עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
14
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
15
מקשטים, אם תרצה.