קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

בס מפוספס פטריות קלוי

בס מפוספס פטריות קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בס מפוספס פטריות קלוי. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך בייקון, לקשט: טריזי לימון, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז יסמין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שקדים טבעי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כחול פוינט בס ים מפוספס, בס פסים בגריל עם שזיפים Papillotes פטריות תפוחי אדמה, ו ג'ינג'ר-מיסו בס פסים מרק פטריות שיטאקה.

הוראות

1
לבשל אורז על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה שאינה ניתנת לאבחון מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים כרישה ופטריות; מבשלים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
הסר מהחום. מערבבים 1/2 כפית מלח ים, 1/4 כפית פלפל, ואת הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
מערבבים אורז ותערובת פטריות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
כדי להרכיב 2 חבילות דגים, מניחים נייר שעווה גיליון 1 על משטח עבודה. מסדרים 3 פרוסות בייקון, 1 אינץ ' זה מזה, על נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
מקום 1 פילה, צד עור למטה, על פני בייקון. כפית חצי תערובת מלית באופן שווה על פילה. למעלה עם פילה 1, צד העור למעלה. לעטוף בייקון סביב מחסנית; לקשור צרור עם חוט. חזור עם הנותרים בייקון, דגים, תערובת מלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
מפזרים כל צרור דגים עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
נגב מחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הוסף חבילות דגים; לבשל 2 דקות בכל צד או עד בייקון הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
מניחים מחבת בתנור, ואופים ב 425 במשך 8 דקות או עד דגים הוא אטום, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
חותכים חבילות לשניים, ומגישים על פרוסות עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
14
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
15
מקשטים, אם תרצה.