קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב

בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב
בס מפוספס פראי עם בצל ירוק וסלט עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 324 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל ירוק, עלי נענע, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מפוספס פראי מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, בס מפוספס מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו בס פסים בר צלוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להיפטר הראשון 2 אינץ ' של ירוק בצל ירוק צמרות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3
חותכים את הבצל הירוק במחצית לרוחב לחתוך אותם דק לאורך לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל הירוק ואת הפלפל האדום כתוש ומבשלים על חום מתון עד הבצל הירוק רך ומתחיל חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
6
מתבלים את הבס במלח ופלפל ומעבירים את הפילה לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם בצל ירוק ומפזרים עם גרידת לימון. נקודה כל פילה עם חתיכת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בסבס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
יוצקים את מיץ התפוזים מעל או סביב הדגים. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך כ 16 דקות, עד הדג הוא פשוט אטום.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
ממש לפני ההגשה, בקערה בינונית, לטאטא את שמן אגוז עם מיץ לימון ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמן אגוזיםשמן אגוזים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיף את עשבי תיבול ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
10
מעבירים את הדגים לצלחות וכפית את המיצים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
מגישים סלט עשבי תיבול לצד.