בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב
בס מפוספס פראי עם בצל ירוק וסלט עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 324 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל ירוק, עלי נענע, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מפוספס פראי מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, בס מפוספס מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו בס פסים בר צלוי.
הוראות
להיפטר הראשון 2 אינץ ' של ירוק בצל ירוק צמרות.
חותכים את הבצל הירוק במחצית לרוחב לחתוך אותם דק לאורך לרצועות.
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל הירוק ואת הפלפל האדום כתוש ומבשלים על חום מתון עד הבצל הירוק רך ומתחיל חום, על 4 דקות.
מתבלים את הבס במלח ופלפל ומעבירים את הפילה לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם בצל ירוק ומפזרים עם גרידת לימון. נקודה כל פילה עם חתיכת החמאה.
יוצקים את מיץ התפוזים מעל או סביב הדגים. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך כ 16 דקות, עד הדג הוא פשוט אטום.
ממש לפני ההגשה, בקערה בינונית, לטאטא את שמן אגוז עם מיץ לימון ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיף את עשבי תיבול ולזרוק למעיל.
מעבירים את הדגים לצלחות וכפית את המיצים על גבי.
מגישים סלט עשבי תיבול לצד.