קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות11
מגזין

בס פסים צלוי עשן שלם ו Pesto רוקט

בס פסים צלוי עשן שלם ו Pesto רוקט
אם יש לך שום, מיץ לימון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס מפוספס ברוטב פסטו עם עגבניות חמות, בס מפוספס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל, ו בס פסים צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ודאו שהדגים הסירו את כל הקשקשים שלהם, ושהחור הפנימי נקי. אם יש קשקשים עזבו, להסיר אותם באמצעות החלק האחורי של סכין כדי לגרד את העור מזנב לראש. ללטף את העור יבש עם מגבת.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
2
הכן מעשן ולהביא חום 400degreesF (200 מעלות C). אנו ממליצים אלון או היקורי כמו עץ העשן.
3
בבלנדר, מחית שמן זית, שום, 5 כוסות (300 גרם) עלי פטרוזיליה, רוזמרין, מיץ לימון, מלח ופלפל עד חלקה. מעיל את הדגים עם תערובת עשבי תיבול מבפנים ומבחוץ. למלא את החלל עם בזיליקום, טרגון, טימין, הנותרים 1 פטרוזיליה חבורה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
טרגוןטרגון
שוםשום
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מעבירים דגים לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף גדולה, ועשן למשך 5 דקות לכל אינץ '(2.5 ס " מ) הדגים מודדים בהיקף הגדול ביותר, או עד שהטמפרטורה הפנימית של הדג מגיעה ל-140 מעלות F (60 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
כדי לשרת, בעדינות להעביר דגים קלויים מגש גדול או קרש חיתוך טפטוף עם פסטו רקטות.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
פסטופסטו
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מגישים עם תירס בגריל גביני.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
7
פסטו נעשה באופן מסורתי עם בזיליקום, שום, פרמזן או גבינת פקורינו, צנוברים ושמן זית, אבל חשבנו היינו לנער את הדברים קצת על ידי החלפת בזיליקום עם ארוגולה והחלפת פיסטוקים לצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
ארוגולהארוגולה
שוםשום
באזיל!באזיל!
פסטופסטו
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
8
במעבד מזון, מחית פיסטוקים, שום וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
גבינהגבינה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
9
מוסיפים ארוגולה ודופק לשלב. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן הזית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
ארוגולהארוגולה
10
תירס בגריל עם גבינת cotija (גבינה קשה ויבשה בשם על שם העיר במקסיקו שממנו הוא מקורו), מיונז, ואבק של אבקת צ ' ילי הוא מזון רחוב פופולרי במקסיקו. ביס אחד וקל לראות למה. הנה הגרסה שלנו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
אבקת גבינהאבקת גבינה
מיונזמיונז
תירסתירס
11
בקערה של מעבד מזון, מחית את חלמוני הביצה, שום, ומיץ לימון. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
12
העברה לקערה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
הכן גריל. כאשר האש היא בינונית חם (אתה לא צריך להיות מסוגל להחזיק את היד על הגחלים במשך יותר מ 10 שניות), תירס גריל במשך כ 5 דקות, מגלגל אותו טוסט כל הצדדים ולשמור אותו לשרוף (C).
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
14
הסר מן הגריל ואת slather עם איולי, ואז מפזרים queso פרסקו ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
Queso FrescoQueso Fresco
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
15
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

מרכיבים

455אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pound arugula (הידוע גם בשם רוקט)pound arugula (הידוע גם בשם רוקט)80אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות עלים בזיליקום ארוז באופן רופףכוסות עלים בזיליקום ארוז באופן רופף64אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 אבקת צ'ילי כוס1/2 אבקת צ'ילי כוס20אוזניים תירס, shucked, נשבר לשניים, ו blanched במשך 30 שניותאוזניים תירס, shucked, נשבר לשניים, ו blanched במשך 30 שניות2חלמוניםחלמונים2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ5ציפורןשום, קצוץ בערךשום, קצוץ בערך12אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפות פלפל שחור טחוןכפות פלפל שחור טחון30ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי, לפי הטעםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי, לפי הטעם75אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוס מלח כשר1/4 כוס מלח כשר306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכפות מיץ לימון טריכפות מיץ לימון טרי2356 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוס מיץ לימון טריכוס מיץ לימון טרי10ליים, חתוך ל 6 פלחי כלליים, חתוך ל 6 פלחי כל4756 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שמן זיתכוסות שמן זית50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס מגוררת Parmigiano-רג'יאנו1/2 כוס מגוררת Parmigiano-רג'יאנו300אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות פטרוזיליה איטלקית טרייה, בתוספת 1 חבורה שלמה פטרוזיליה איטלקית טרייהכוסות פטרוזיליה איטלקית טרייה, בתוספת 1 חבורה שלמה פטרוזיליה איטלקית טרייה220אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 פיסטוקים כוסות, פגזים הוסרו, קלוי1/2 פיסטוקים כוסות, פגזים הוסרו, קלוי480אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות פרסקו queso מפוררים (אם אתה לא יכול למצוא queso פרסקו, פטה עובד גם כן)כוסות פרסקו queso מפוררים (אם אתה לא יכול למצוא queso פרסקו, פטה עובד גם כן)8sprigsרוזמרין, מחטים הוסרו וגבעולים נזרקורוזמרין, מחטים הוסרו וגבעולים נזרקו1בס מפוספס שלם או סלמון, סביב 20 עד 30 פאונד (9 עד 13.7 ק בס מפוספס שלם או סלמון, סביב 20 עד 30 פאונד (9 עד 13.7 ק " ג), בקנה מידה10sprigs טרגוןsprigs טרגון12עלי קורניתעלי קורנית4756 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שמן צמחיכוסות שמן צמחי