אם יש לך שום, מיץ לימון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס מפוספס ברוטב פסטו עם עגבניות חמות, בס מפוספס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל, ו בס פסים צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ודאו שהדגים הסירו את כל הקשקשים שלהם, ושהחור הפנימי נקי. אם יש קשקשים עזבו, להסיר אותם באמצעות החלק האחורי של סכין כדי לגרד את העור מזנב לראש. ללטף את העור יבש עם מגבת.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
סכין
2
הכן מעשן ולהביא חום 400degreesF (200 מעלות C). אנו ממליצים אלון או היקורי כמו עץ העשן.
3
בבלנדר, מחית שמן זית, שום, 5 כוסות (300 גרם) עלי פטרוזיליה, רוזמרין, מיץ לימון, מלח ופלפל עד חלקה. מעיל את הדגים עם תערובת עשבי תיבול מבפנים ומבחוץ. למלא את החלל עם בזיליקום, טרגון, טימין, הנותרים 1 פטרוזיליה חבורה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
מיץ לימון
שמן זית
רוזמרין
טרגון
שום
פלפל
באזיל!
טימין
דגים
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מעבירים דגים לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף גדולה, ועשן למשך 5 דקות לכל אינץ '(2.5 ס " מ) הדגים מודדים בהיקף הגדול ביותר, או עד שהטמפרטורה הפנימית של הדג מגיעה ל-140 מעלות F (60 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
5
כדי לשרת, בעדינות להעביר דגים קלויים מגש גדול או קרש חיתוך טפטוף עם פסטו רקטות.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה
פסטו
דגים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
מגישים עם תירס בגריל גביני.
מרכיבים שתצטרך
תירס
7
פסטו נעשה באופן מסורתי עם בזיליקום, שום, פרמזן או גבינת פקורינו, צנוברים ושמן זית, אבל חשבנו היינו לנער את הדברים קצת על ידי החלפת בזיליקום עם ארוגולה והחלפת פיסטוקים לצנוברים.
תירס בגריל עם גבינת cotija (גבינה קשה ויבשה בשם על שם העיר במקסיקו שממנו הוא מקורו), מיונז, ואבק של אבקת צ ' ילי הוא מזון רחוב פופולרי במקסיקו. ביס אחד וקל לראות למה. הנה הגרסה שלנו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotija
אבקת צ ' ילי
אבקת גבינה
מיונז
תירס
11
בקערה של מעבד מזון, מחית את חלמוני הביצה, שום, ומיץ לימון. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
חלמון ביצה
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
12
העברה לקערה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
הכן גריל. כאשר האש היא בינונית חם (אתה לא צריך להיות מסוגל להחזיק את היד על הגחלים במשך יותר מ 10 שניות), תירס גריל במשך כ 5 דקות, מגלגל אותו טוסט כל הצדדים ולשמור אותו לשרוף (C).
מרכיבים שתצטרך
טוסט
תירס
ציוד שתשתמש בו
גריל
14
הסר מן הגריל ואת slather עם איולי, ואז מפזרים queso פרסקו ואבקת צ ' ילי.