בס קלוי עם תפוחי אדמה, בצל ושומר נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 381 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה קלויים עם שומר ובצל, בס עם פסים בגוון כתום ושומר צלוי, ו בס ים קלוי עם שומר, תפוזים וזיתים.
הוראות
1
מחממים 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצלים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך אבל לא השחמה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הפלפלים והמים, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים מאוד, כ -20 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מוסיפים חצי פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה יפה על הקרקעית, על 5 דקות. הפעל ומבשל עד הזהב בצד השני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6
מעבירים את פרוסות תפוחי האדמה לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר לניקוז. חזור עם תפוחי האדמה הנותרים, הפחתת החום נמוך בינוני אם השמן מקבל חם מדי. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הוסף 1/8 אינץ ' של שמן זית טהור למחבת וחום. מתבלים את פילה הבס במלח ופלפל שחור.
להוסיף 4 של פילה למחבת ולשחום אותם בצד 1 על חום גבוה בינוני, על 3 דקות. הפעל ומבשל עד המשרד בצד השני, על 1 דקה; להעביר את הפילה לתבנית אפייה גדולה. חזור עם הדגים הנותרים.
הסר את מגבות הנייר מסדין האפייה ואופה את תפוחי האדמה במשך כ 5 דקות או עד מחומם דרך. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל שחור. סדר אותם, חופפים סביב קצה מחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מחממים את הבצלים ואת הפלפלים, ואז להפיץ את התערובת בכיכר מסודרת בתוך גבול תפוחי האדמה במחבת הקלייה. מניחים את פילה הדגים על תערובת הבצל, משחימים צד למעלה, ואופים במשך כ 20 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך, תפוחי האדמה הם פריכים ותערובת הבצל מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ממתק תמנון בריט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בינתיים, בקערה בינונית, לזרוק את השומר עם 2 כפות הנותרים של שמן זית כתית נוספת ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים בזרעי השומשום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוט
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס