בסגנון מסעדת ארטישוק & תרד
צריך ללא גלוטן ומתאבן ראשוני? סגנון מסעדת ארטישוק & תרד יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1228 היו אומרים שזה פגע במקום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 85%. נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו מטבל ארטישוק תרד חם, בסגנון חיך בררן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים שום בתבנית אפייה קטנה.
אופים בתנור שחומם מראש 20 עד 30 דקות, עד רך.
הסר מהחום. כאשר קר מספיק כדי לגעת, לסחוט שום מרכך מעורות.
בתבנית אפייה בגודל 8x8 אינץ', מורחים את השום הקלוי, התרד, לבבות ארטישוק, רוטב פסטה בסגנון אלפרדו, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן וגבינת שמנת.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, או עד הגבינות נמסות תוסס.