בסגנון קנקטו סנאפר אדום עם צ'וריסו-סלסה עגבניות
המתכון האדום סנאפר Cancato סגנון עם צ'וריסו-עגבניות סלסן מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. אם יש לכם.1. רוטב מקורי, סנאפר, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בסגנון קנקטו סנאפר אדום עם צ'וריסו-סלסה עגבניות, סנאפר בסגנון ספרדי בגריל עם עגבניות וסלסה זית ירוקה, ו סנאפר עם סלסה איטלקית חמה (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום לחום בינוני גבוה.
דגים ציון משני הצדדים עם חתכים צולבים רדודים; מקום על גיליון גדול של רדיד nonstick. קוצצים בגסות 6 שיני שום; מניחים בתוך חלל הדג. קוצצים הנותרים שום. תערובת מחצית השום קצוץ הנותרים ורוטב סטייק כוס 1/3 בבלנדר עד חלקה.
הוסף 1 כוס פטרוזיליה; להתמזג עד חלקה.
מורחים רוטב מוכן באופן שווה על שני הצדדים של דגים.
מקום דגים (עדיין על גיליון נייר) על סבכה של גריל; לכסות עם מכסה.
גריל 25 עד 30 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, מפנה אחרי 15 דקות. בינתיים, קוק צ ' וריסו ב מחבת בינונית על חום בינוני 5 דקות. או עד הסוף, ערבוב מדי פעם.
הסר צ ' וריסו מ מחבת, לנקז.
להוסיף שום קצוץ שנותר למחבת; לבשל ומערבבים 1 דקות. מערבבים עגבניות; לבשל 3 דקות., ערבוב מדי פעם. להחזיר את צ ' וריסו למחבת.
מוסיף רוטב סטייק ופטרוזיליה הנותרים; לערבב היטב.
להעביר דגים צלחת הגשה; העליון עם תערובת צ ' וריסו וגבינה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.