לך לחנות ותביא אקדח 1. רוטב מקורי, צ'וריסו מקסיקני, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו בסגנון קנקטו סנאפר אדום עם צ'וריסו-סלסה עגבניות, סנאפר בסגנון ספרדי בגריל עם עגבניות וסלסה זית ירוקה, ו סנאפר עם סלסה איטלקית חמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
גריל חום לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
דגים ציון משני הצדדים עם חתכים צולבים רדודים; מקום על גיליון גדול של רדיד nonstick. קוצצים בגסות 6 שיני שום; מניחים בתוך חלל הדג. קוצצים הנותרים שום. תערובת מחצית השום קצוץ הנותרים ורוטב סטייק כוס 1/3 בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
רוטב סטייק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ
3
הוסף 1 כוס פטרוזיליה; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
4
מורחים רוטב מוכן באופן שווה על שני הצדדים של דגים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
5
מקום דגים (עדיין על גיליון נייר) על סבכה של גריל; לכסות עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
6
גריל 25 עד 30 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, מפנה אחרי 15 דקות. בינתיים, קוק צ ' וריסו ב מחבת בינונית על חום בינוני 5 דקות. או עד הסוף, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקות
7
הסר צ ' וריסו מ מחבת, לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
להוסיף שום קצוץ שנותר למחבת; לבשל ומערבבים 1 דקות. מערבבים עגבניות; לבשל 3 דקות., ערבוב מדי פעם. להחזיר את צ ' וריסו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיף רוטב סטייק ופטרוזיליה הנותרים; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
1/4 כוס שומן חזיר
10
להעביר דגים צלחת הגשה; העליון עם תערובת צ ' וריסו וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.