קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות91
מגזין

בסגנון קנקטו סנאפר אדום עם צ'וריסו-סלסה עגבניות

בסגנון קנקטו סנאפר אדום עם צ'וריסו-סלסה עגבניות
לך לחנות ותביא אקדח 1. רוטב מקורי, צ'וריסו מקסיקני, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו בסגנון קנקטו סנאפר אדום עם צ'וריסו-סלסה עגבניות, סנאפר בסגנון ספרדי בגריל עם עגבניות וסלסה זית ירוקה, ו סנאפר עם סלסה איטלקית חמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריל חום לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
דגים ציון משני הצדדים עם חתכים צולבים רדודים; מקום על גיליון גדול של רדיד nonstick. קוצצים בגסות 6 שיני שום; מניחים בתוך חלל הדג. קוצצים הנותרים שום. תערובת מחצית השום קצוץ הנותרים ורוטב סטייק כוס 1/3 בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
רוטב סטייקרוטב סטייק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הוסף 1 כוס פטרוזיליה; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4
מורחים רוטב מוכן באופן שווה על שני הצדדים של דגים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מקום דגים (עדיין על גיליון נייר) על סבכה של גריל; לכסות עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
גריל 25 עד 30 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, מפנה אחרי 15 דקות. בינתיים, קוק צ ' וריסו ב מחבת בינונית על חום בינוני 5 דקות. או עד הסוף, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
הסר צ ' וריסו מ מחבת, לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להוסיף שום קצוץ שנותר למחבת; לבשל ומערבבים 1 דקות. מערבבים עגבניות; לבשל 3 דקות., ערבוב מדי פעם. להחזיר את צ ' וריסו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיף רוטב סטייק ופטרוזיליה הנותרים; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
להעביר דגים צלחת הגשה; העליון עם תערובת צ ' וריסו וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.