בסגנון קנקטו סנאפר אדום עם צ'וריסו-סלסה עגבניות
לך לחנות ותביא אקדח 1. רוטב מקורי, צ'וריסו מקסיקני, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו בסגנון קנקטו סנאפר אדום עם צ'וריסו-סלסה עגבניות, סנאפר בסגנון ספרדי בגריל עם עגבניות וסלסה זית ירוקה, ו סנאפר עם סלסה איטלקית חמה (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום לחום בינוני גבוה.
דגים ציון משני הצדדים עם חתכים צולבים רדודים; מקום על גיליון גדול של רדיד nonstick. קוצצים בגסות 6 שיני שום; מניחים בתוך חלל הדג. קוצצים הנותרים שום. תערובת מחצית השום קצוץ הנותרים ורוטב סטייק כוס 1/3 בבלנדר עד חלקה.
הוסף 1 כוס פטרוזיליה; להתמזג עד חלקה.
מורחים רוטב מוכן באופן שווה על שני הצדדים של דגים.
מקום דגים (עדיין על גיליון נייר) על סבכה של גריל; לכסות עם מכסה.
גריל 25 עד 30 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, מפנה אחרי 15 דקות. בינתיים, קוק צ ' וריסו ב מחבת בינונית על חום בינוני 5 דקות. או עד הסוף, ערבוב מדי פעם.
הסר צ ' וריסו מ מחבת, לנקז.
להוסיף שום קצוץ שנותר למחבת; לבשל ומערבבים 1 דקות. מערבבים עגבניות; לבשל 3 דקות., ערבוב מדי פעם. להחזיר את צ ' וריסו למחבת.
מוסיף רוטב סטייק ופטרוזיליה הנותרים; לערבב היטב.
להעביר דגים צלחת הגשה; העליון עם תערובת צ ' וריסו וגבינה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.