בצל אדום וטארט גבינת עיזים
בצל אדום וטארט גבינת עיזים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. אם יש לכם חלמונים ביצה, שמנת מתוקה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בצל אדום, גבינת עיזים וטארט בזיליקום, עגבניות, גבינת עיזים וטארט בצל, ו גבינת עיזים, טארט תפוחי אדמה ובצל.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
קו 9 אינץ מחורץ, רופף התחתון שטוח מחבת טארט עם מאפה. צ ' יל במשך 15 דקות. מכסים בנייר כסף, וממלאים במשקולות עוגה.
הסר רדיד ומשקולות, ואופים במשך 5 דקות נוספות.
שים בצל בדיל צלוי, וטפטוף על השמן. מתבלים במלח ופלפל. צלי במשך 15 דקות. להפריש להתקרר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מקציפים יחד חלמונים ושמנת, ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הבצל האדום על בסיס המאפה האפוי.
יוצקים תערובת שמנת על בצל. חותכים את גבינת העז דק, ולנקד מעל החלק העליון של הטארט.
אופים במשך 30 דקות, או עד רפרפת יש רק להגדיר.