בצל אדום ולחם שטוח Gorgonzola
בצל אדום ולחם שטוח Gorgonzola עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 78 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עלי רוזמרין, חומץ בלסמי, פתיתי צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פרושוטו, תאריך & קראמל בצל פיצה Flatbread עם גבינת Gorgonzola, איור חם, תפוח וגורגונזולה מתכון לחם שטוח, ו אגס וגורגונזולה בלחם שטוח עם תינוק ארוגולן ופרמזן מגולח.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים ב 1 כוס מים חמים (כ 100).
בואו לשבת עד קצף, על 5 דקות. מערבבים בקערות, 2 כפות. שמן, ו-1 כפית. מלח. (הבצק יהיה נוקשה.) לכסות קערה עם פלסטיק לעטוף ולתת לשבת במקום חם לעלות עד 1 1/2 פעמים הנפח המקורי שלה, על 1 שעה.
בינתיים, בצל חצי אורך, לקלף, וחתיכה דקה. בקערה, לשלב בצל ורוזמרין עם הנותרים 2 כפות. שמן, חומץ, נשאר 1 כפית. מלח, ופתיתי צ ' ילה. כיסוי; להפריש.
מפזרים קלות 2 דפי אפייה עם סולת ומניחים בצד. הפוך בצק עלה החוצה על משטח מקומח. ללוש בצק רק עד שזה מרגיש חלק, על 10 פעמים. תתחלקו ל-32 כדורים. מניחים 16 כדורים בצד ומכסים בניילון נצמד; מגלגלים את האחרים דק ככל האפשר. שים 8 סיבובים על כל תבנית אפייה. מעל כל אחד עם כף scant 1. תערובת בצל ו 1 1/2 כפית. גבינה כחולה.
אופים עד השחמה ולוהטת, כ -15 דקות. חזור עם כדורי בצק שנותרו, תערובת בצל, וגבינה.
זיווג יין: Chateau Ste. מישל קולד קריק ויניארד ריזלינג 2006 (עמק קולומביה; 1 $