בצל לחם צרפתי
המתכון בצל לחם צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה. אתה מקבל לחם שמגיש 32. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים, ביצה לבן, מים חמים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, בצל לחם צרפתי, ו לחם בצל צרפתי.
הוראות
בקערה, לשלב 2 כוסות קמח, תערובת מרק, שמרים, סוכר ומלח; להוסיף מים חמים וקיצור. הכה במהירות בינונית במשך 3 דקות.
מוסיפים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך. הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 3 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה. אגרוף בצק למטה; ללוש 4-5 פעמים. תתחלקו לשניים.
מגלגלים כל מנה לתוך 14-in. אקס-6-אין. מלבן.
להפשיל, בסגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד ארוך; קמצוץ קצוות ומסתיים לאטום.
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה משומנת. הכה ביצה לבן ומים; מברשת על כיכרות. מכסים בניילון נצמד שרוסס בתרסיס בישול; ועולים עד להכפלה, כ-30-40 דקות. עם סכין חדה, לעשות ארבעה חתכים אלכסוניים רדודים על פני החלק העליון.
אופים ב 375° במשך 30-35 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות מוטון צוער בורדו רוז'. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![מוטון צוער בורדו רוז]()
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.