בצל מעושן
בצל מעושן נטול גלוטן, ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 11 אוכלים וטבחים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל, שבבי עץ היקורי, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. עם כפית ציון 31%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: סלמון מעושן וטארט בצל, מרק בצל מעושן ושום, ו סלמון מעושן ופריטטה בצל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
משרים את שבבי היקורי במים למשך 30 דקות ואז מסננים.
מניחים את הצ ' יפס הספוג במעשנת כיריים או במעשנת חיצונית על אש בינונית-גבוהה. קולפים ורבעים את הבצלים ומניחים בתבנית מחוררת. מכסים בנייר כסף, לתקוע כמה חורים בו, מקום במעשן, ועשן במשך שעה 1. הבצל שלך צריך להיות רך ובעל צבע חום יפה. טעימת הבצל לטעם עשן היא הדרך הטובה ביותר לבדוק את מידת העשייה, לא כל המעשנים זהים. כשהבצל מעושן מעבירים למעבד מזון ומחית לתערובת אחידה. מגניב.
מערבבים היטב וטועמים למלח.