קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

בצל מעושן ומרק שום

בצל מעושן ומרק שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל בצל מעושן מרק שום. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 315 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו 2 כפית טימין, באגט לחם, שבבי עץ, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק שרי-שום עם פפריקה מעושנת, בצל צלוי & מרק שום, ו 3 בצל, מרק פטריות ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות שבבי עץ במים 30 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
הכן גריל לצלייה עקיפה, חימום צד אחד לנמוך ולהשאיר צד אחד ללא חום. לשמור על טמפרטורה ב 200 ל 22
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מניחים שבבי עץ על גחלים חמות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
4
מניחים מחבת רדיד אלומיניום חד פעמית בצד הלא מחומם של הגריל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים 2 כוסות מים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים מתלה גריל על גריל. מקפלים גיליון 24 x 12 אינץ 'של רדיד כבד חובה חצי לרוחב כדי ליצור ריבוע 12 אינץ'. מקפלים קצוות של נייר כדי ליצור שפה. נייר אלומיניום עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מניחים מגש נייר כסף על תבנית אפייה; מסדרים בצל ושום על מגש נייר כסף. בזהירות למקם מגש לסכל על מתלה גריל על מחבת לסכל בצד לא מחומם. סגור מכסה; לבשל 1 שעה ו 15 דקות. בזהירות להסיר מגש רדיד מגריל; מקום על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
9
מוסיפים תערובת בצל, טימין, רסק עגבניות ופלפל; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מוסיפים שרי ומרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מצקת על 1 כוס מרק לתוך כל 6 קערות מרק ovenproof. למעלה כל מנה עם 2 פרוסות טוסט ו 2 כפות גבינה. צלייה 3 דקות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
13
מגישים באופן מיידי.
14
הערה יין: בעוד המתכון הזה הוא פשוט למדי, הוא בעל שלושה טעמים מאתגרים כשמדובר יין תואם: עשן, בצל, ושום. רוב היינות הלבנים (והאדומים) פשוט לא יקומו. אז תעשו מה שהצרפתים רוצים, ותשתו שמפניה. המרקם הבהיר ורעננות פריך של יין מבעבע טוב ישתף פעולה עם המרק המפורסם. ערך טוב הוא גלוריה פרר סונומה ברוט מקליפורניה, על $ - קארן מקניל
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבעיין מבעבע
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)