בצל מקורמל ומטבל שום יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם יוגורט יווני, גבינת שמנת, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו בצל מקורמל ופסטה שום, שום קלוי וריבת בצל מקורמל, ו שום בקרמל ועוף בצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הקורנית, שאלוט, שום וכל הזנים של בצל.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
3
מטגנים, בוחשים כל הזמן. (בצל לספוג שמן במהירות, אז להוסיף יותר במידת הצורך.) ממשיכים לבשל עד שהירקות משחימים קלות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
הסר מן החום ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
בואו להתקרר מעט.
6
בקערה בינונית מוסיפים את היוגורט וגבינת השמנת ומערבבים יחד.