בצל מקורמל ופיצה Gorgonzola
המתכון בקרמל בצל ופיצה Gorgonzola יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, מוצרלה, קרומי פיצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בצל מקורמל ופיצה Gorgonzola, פיצה בקרמל בצל & Gorgonzola, ו בצל מקורמל-Gorgonzola פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבצל, שמן זית וסוכר למחבת מעל חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים נבלים וחומים, על 15 עד 20 דקות. להפחית את החום אם הבצלים הם בראונינג מהר מדי. להפריש להתקרר קצת.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F.
מורחים חצי רוטב עגבניות על 1 של קרום. למעלה עם חצי בצל מקורמל וחצי מוצרלה. חזור עם הקרום השני.
אופים את העוגות עד מוצרלה הוא השחמה מבעבע, על 10 עד 15 דקות. ברגע שהפשטידות יוצאות מהתנור, מפזרים את הגורגונזולה. תחתוך ותגיש.