בצל מקורמל ופיצה פרושוטו
המתכון בצל קרמל ופיצה פרושוטו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -35 דקות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סוכר, בצק פיצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בצל מקורמל & פרושוטו פיצה, בצל מקורמל, פרושוטו ופיצה ארוגולה, ו תאנה, בצל מקורמל, פרושוטו & פיצה גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצק פיצה על גיליון גדול של נייר קלף. מכסים במגבת לחה; לתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות.
בעוד הבצק עולה, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים סוכר ומלח. המשך לבשל 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ ' על נייר קלף. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה. שקופית בצק נייר קלף על תבנית אפייה גדולה.
מניחים על המדף התחתון בתנור.
רוטב פיצה כפית על קרום, מתפשט עד שפה. למעלה עם פרושוטו, גבינה ובצל.
אופים 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא זהב גבינה נמסה.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות.
הערה: אם משתמשים בבצק פיצה בקירור, ניתן לבצק לעלות לפי ההוראות בשלב 1 למשך 1 שעה. המשך לפי ההוראות במתכון.
ילדים יכולים לעזור: ילדים מבוגרים יכולים לעזור לבחוש את הבצלים בזמן שהם מתקרמלים, ואז כולם יכולים להתעלות על הפיצות שלהם עם הרוטב, פרושוטו, בצל וגבינה.