בצל מקורמל ותפוחי אדמה מרוסקים חזרת
בצל מקורמל ותפוחי אדמה מרוסקים חזרת עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 232 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. . אם יש לך בצל, חמאה, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. מתכונים דומים: פרמזן בלסמי בצל מקורמל ניפץ תפוחי אדמה, בצל קרמל וחזרת פירה תפוחי אדמה, ו חזרת תפוחי אדמה מרוסקים.
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים 5 דקות. להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים התרככו, והשיג צבע חום עמוק, 15 עד 25 דקות. מערבבים בחומץ ותימין, ומבשלים 5 דקות יותר.
בעוד הבצלים מתבשלים, מניחים תפוחי אדמה בקוביות בסיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד תפוחי האדמה ניתן פירסינג בקלות עם מזלג, על 20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת, ולאפשר קיטור לרגע.
כדי לסיים את המנה, להעביר את תפוחי האדמה לקערה הגשה, ולהשתמש masher תפוחי אדמה לערבב עם חרדל דיז ' ון, חזרת, מלח ופלפל שחור סדוק עד חלקה.
מערבבים בחמאה רכה, בצל מקורמל, וחצי וחצי עד בצל מופצים באופן שווה.