קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

בצל פורח

בצל פורח
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו בצל פורח. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 4566 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -498 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם יש לך מיונז, קמח, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 42% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בצל פורח , בצל פורח , ובצל פורח אפוי .

הוראות

1
שלבו מיונז, קטשופ, חזרת, פפריקה, 1/4 כפית מלח, קורט פלפל שחור וקצת פלפל קאיין בקערה קטנה ומקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חזרתחזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
טורפים ביצה ומשלבים אותה עם חלב בקערה גדולה מספיק כדי להכיל את הבצל. בקערה נוספת מערבבים קמח, מלח, פלפל קאיין, פלפל שחור, אבקת שום, טימין, אורגנו וכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מכינים את הבצל: חותכים כ-3/4 עד 1 אינץ' מהחלק העליון והתחתון של הבצל, מסירים את העור.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
הסר את הליבה בקוטר 1 אינץ' מאמצע הבצל. בעזרת סכין גדולה וחדה פורסים את מרכז הבצל כ-3/4 מטה, הופכים 90 מעלות ופורסים שוב. המשיכו לחתוך את החלקים לשניים, שימו לב לא לחתוך לתחתית, עד שיהיו לכם 16 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
פזרו את עלי הכותרת כדי להקל על הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
טובלים את הבצל בחלב ומצפים היטב בתערובת הקמח. מפרידים שוב את עלי הכותרת ומפזרים ביניהם את תערובת הקמח. לאחר שציפיתם היטב את כל עלי הכותרת, טובלים אותם בחלב ושוב בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
7
מכניסים למקרר ל-15 דקות לפחות בזמן שאתם מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
יוצקים מספיק שמן כדי לכסות את הבצל לטיגון עמוק או לסיר עמוק. מחממים את השמן ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מטגנים את הבצל בשמן כ-10 דקות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
מסירים מהשמן ומניחים להתנקז במדף או במגבות נייר. פותחים את מרכז הבצל לרווחה כדי שתוכלו לשים במרכז את קערת רוטב הטבילה הקטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.