קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

בצל, פטריות, גבינת עיזים מיני Frittatas

בצל, פטריות, גבינת עיזים מיני Frittatas
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בצל, פטריות, גבינת עיזים מיני Frittatas. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן, צמחוני וקטוגני יש 86 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו עלי טימין, פטריות קרמיני, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו גבינת עיזים Pancetta מיני Frittatas, פריטטות פטריות מיני, ו מיני פריטטות עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל בנדיבות את הבארות של מחבת מאפין 12 היטב עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חום 1 כף השמן והחמאה הנמדדת במחבת בינונית על חום בינוני עד שהשמן מנצנץ והחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל לקוביות ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד שהוא חום זהוב עמוק, התאמת החום לפי הצורך אם הוא מתחיל להשחים יותר מדי, על 30 דקות. מתבלים היטב עם מלח ופלפל, מוסיפים את הקורנית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מעבירים את התערובת לקערה בינונית.בינתיים, נקי, לקצץ, ולפרוס את הפטריות בעובי 1/2 אינץ'; להפריש. מפורר את גבינת העזים לחתיכות בגודל אפונה ומניח בצד.להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף את כף הנותרים של שמן, וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הפטריות פרוסות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות, עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מוסיפים לקערה עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את גבינת העזים לקערה ומערבבים כדי לשלב באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים את הביצים והחלב בקערה גדולה ומקציפים עד הביצים מחולקות באופן שווה בשילוב עם החלב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את המלח הנמדד ומקציפים לשלב.מחלקים את תערובת בצל פטריות גבינה באופן שווה בין הבארות של מחבת מאפין מוכן. ממלאים כל טוב כמעט עד למעלה עם תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
אופים עד כל פריטטה הוא נפוח והמרכז מוגדר רק, על 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר את המחבת מתלה תיל עד שזה מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות (frittatas יהיה deflate). תריץ סכין קטנה מסביב לכל באר כדי לשחרר ולהסיר את הפריטטות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.