בצל צלוי לימון ורוזמרין ושום
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף צלוי עם רוזמרין, לימון ושום, שרימפס קלוי עם רוזמרין, שום ולימון, ו כל ברביקיו צלוי רוזמרין שום עוף לימון.
הוראות
חותכים לימון חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; להשליך זרעים ומסתיים.
במחבת אפייה 12 על 17 אינץ', מערבבים לימון, 1/4 כוס מים, שמן זית, שום, רוזמרין, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
להניח בצל, לחתוך בצד למטה, במחבת, על ומסביב לימונים ועשבי תיבול.
אופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד בצל רך כאשר סחוט, 50 עד 60 דקות. בדוק מדי פעם; אם מיצי פאן להתאדות לפני הבצל רך, להוסיף כמה כפות מים. מסדרים בצל, בצד לחתוך, על מגש; להפיץ לימון, שום, ורוזמרין על בצל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.