בצל קרמל, סאגה, פודינג לחם מרווה
בצל קרמל, סאגה, פודינג לחם מרווה דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. אם יש לכם לחם, גבינת סאגה, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: נקניק ופודינג בצל מקורמל, פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה, ו פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה.
הוראות
מערבבים חלב וגבינה בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. מערבבים ב תחליף ביצה הבא 3 מרכיבים.
מוסיפים קוביות לחם, זורקים בעדינות למעיל.
. בעוד תערובת הלחם עומדת, שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטגנים 25 דקות או עד רך משחימים קלות. מערבבים לתוך תערובת לחם.
. תערובת לחם כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 42 דקות או עד סט.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.