קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות29
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצל קרמל, סאגה, פודינג לחם מרווה

בצל קרמל, סאגה, פודינג לחם מרווה
בצל קרמל, סאגה, פודינג לחם מרווה דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. אם יש לכם לחם, גבינת סאגה, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: נקניק ופודינג בצל מקורמל, פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה, ו פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים חלב וגבינה בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
3
יוצקים לתוך קערה גדולה. מערבבים ב תחליף ביצה הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים קוביות לחם, זורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
5
בואו לעמוד 30 דקות.
6
. בעוד תערובת הלחם עומדת, שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים בצל; מטגנים 25 דקות או עד רך משחימים קלות. מערבבים לתוך תערובת לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצלבצל
8
. תערובת לחם כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים ב 350 במשך 42 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.