בצלים אפויים גביני
המתכון גבינה בצל אפוי יכול להתבצע בערך 35 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 298 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 24 אוהדים. אם יש לך פלפל קלוי מצנצנת, חצי מוצרלה כדור, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בצלים אפויים גביני, גבינה אפוי Cavatappi עם בצל ופלפלים, ו תבשיל תפוחי אדמה זול עם בצל מקורמל, Gruyere, בייקון, ובצל פריך.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
חצי כל בצל באמצע. מיקרוגל בזוגות במשך 4 דקות על גבוה עד רך.
הסר את אמצע הבצל, משאיר כ -3 שכבות חיצוניות במקום, כמו קערות קטנות.
Whizz את אמצע הבצל במעבד מזון עד pulpy.
מערבבים עם מוצרלה, חצי צ ' דר, זיתים, פלפלים, שום, פירורים ורוב הקורנית, ואז מתבלים היטב. כפית את המילוי לתוך המקרים בצל ולהעביר לתבנית אפייה.
מפזרים את הצ ' דר והקורנית הנותרים, ואז צולים במשך 15 דקות עד חם דרך וזהב.