עוגת שכבות שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגת שכבות שוקולד. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם חמאה, תערובת פודינג שוקולד מיידי) תערובת פודינג וניל מיידית, שוקולד חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת בראוניז שוקולד 4 שכבות עם ציפוי חמאת בוטנים וגנאש שוקולד, ו עוגת שוקולד בת שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מאלט (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל שלוש 9-ב. מחבתות אפייה עגולות עם תרסיס בישול ומרפדות בנייר שעווה. מצפים נייר שעווה בתרסיס בישול ואבק בקמח; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים את ארבעת המרכיבים הראשונים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים בינוני במשך 2 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים למתלים להתקררות. קלף בעדינות נייר שעווה.
בקערה גדולה, לטאטא הראשון ארבעה מרכיבים מילוי במשך 2 דקות (תערובת יהיה עבה). מקפלים פנימה קצפת.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; למעלה עם מחצית המילוי. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת העוגה השלישית. בקערה חסינת מיקרוגל, מיקרוגל את מרכיבי הזיגוג, ללא כיסוי, בעוצמה של 30% למשך 45 שניות; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.