בצלים ממולאים צלויים
בצל צלוי ממולא נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך מניות תרנגול הודו, שיני שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו בצל אדום ממולא צלוי, בצלים ממולאים צלויים, ו בצלים ממולאים לבנונים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פרוסה בעובי 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של בצל, משליך צמרות, לחתוך רק מספיק תחתונים עבור בצל לעמוד זקוף. לגרוף את כל אבל החיצוני 2 או 3 שכבות מכל אחד באמצעות כף גלידה קטנה או כפית (אל תדאג אם אתה עושה חור בתחתית), הזמנת בצל scooped-out וקליפות בצל בנפרד.
לחתוך בגסות מספיק בצל scooped-out למדוד 3 כוסות.
מבשלים בייקון ב 2 קבוצות במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד פריך, על 10 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, שמירה על 1/3 כוס שומן במחבת.
מוסיפים בצל קצוץ, סלרי, מלח ופלפל למחבת ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד ירקות מתרככים, על 5 דקות.
להוסיף שום ו sauté, ערבוב, 1 דקה.
העברת תערובת לקערה גדולה ומערבבים תרד, לחם, קשיו, חמאה, 1 כוס מלאי, בייקון, ואז מגניב לחלוטין.
מסדרים קליפות בצל, צדדים פתוחים למעלה, בתבנית אפייה של 13 על 9 על 2 אינץ', ולאחר מכן מוסיפים מים של 1/2cup ומכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף. בצל צלוי באמצע התנור עד רך אבל לא מתפרק, 25 עד 30 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מעבירים פגזים למשטח עבודה ושופכים מים במחבת. למלא פגזים עם מלית, mounding אותו, ולחזור למחבת. להזמין 5 עד 7 כוסות מלית עבור חלל טורקיה, ואז לשים הנותרים מלית רדודה חמאה 3 1/2-ליטר צלחת אפייה טפטוף עם הנותרים 1/4 כוס מלאי.
אופים בצלים ממולאים ומילוי בצלחת באמצע התנור, חשוף, עד מחומם דרך, כ 25 דקות.
מלית ניתן להכין בצל יכול להיות ממולא 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא בצל ממולא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.