בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק עם פלר דה סל
בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק עם פלר דה סל הוא קינוח שמגיש 72. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 139 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו קמח, תמצית ונילן, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 12%. מתכונים דומים: בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק עם פלר דה סל, בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק, ו בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים לקערה גדולה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. בעזרת מטרפה מערבבים את התערובת לשילוב כל המרכיבים.
קרם את החמאה במיקסר מעמד עד שהיא מתבהרת. מוסיפים לאט את הסוכרים וממשיכים לקרם עד שהתערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, ומקציפים היטב אחרי כל ביצה. מערבבים פנימה את הווניל. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח. לאחר השילוב מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס ביד.
קח 2 כפיות בצק, או אם באמצעות כף, לקחת סקופ טוב לגלגל אותו לתוך כדורים. אני משתמש בידיים שלי, זה מהיר יותר והרבה יותר קל.
מכניסים את כדורי בצק העוגיות על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים אותם למקפיא עד שהם יציבים, כ-30 דקות. קירור הבצק יעזור לבלילה להיצמד לכדורי העוגיות.
שלב את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה בקערה גדולה. קח מטרפה ותן לתערובת כמה מערבולות כדי לשלב את החומרים ולפרק את הגושים.
מקציפים פנימה את הביצה והסלצר, מקפידים לשלב היטב. אתה רוצה שהבלילה תהיה בעלת עקביות של שמנת כבדה, אז הוסף עוד סלצר, במידת הצורך, כדי להשיג זאת.
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן ל -350 מעלות צלזיוס.
עובדים בקבוצות, מוסיפים 3 כדורי בצק צוננים לבלילה והופכים לציפוי לחלוטין. בעזרת מזלג או כף מחוררת מוציאים כל כדור בצק עוגיות מהבלילה, נותנים לעודף הבלילה לטפטף חזרה לקערה, ואז מחליקים אותו בזהירות רבה לשמן החם וחוזרים על הפעולה.
מטגנים לא יותר מ 3 בכל פעם, שכן אתה לא רוצה את הטמפרטורה של השמן לרדת. בעזרת כף מחוררת הופכים אותם מספר פעמים עד שהם מזהיבים, כ -3 דקות בסך הכל.
מוציאים את כדורי בצק העוגיות הפריכים מהשמן לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
מפזרים קורט נדיב של פלר דה סל ומגישים חם. תהנה!
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.