בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק עם פלר דה סל הוא קינוח שמגיש 72. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 139 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו קמח, תמצית ונילן, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 12%. מתכונים דומים: בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק עם פלר דה סל, בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק, ו בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מוסיפים לקערה גדולה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. בעזרת מטרפה מערבבים את התערובת לשילוב כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
קרם את החמאה במיקסר מעמד עד שהיא מתבהרת. מוסיפים לאט את הסוכרים וממשיכים לקרם עד שהתערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
3
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, ומקציפים היטב אחרי כל ביצה. מערבבים פנימה את הווניל. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח. לאחר השילוב מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס ביד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
קח 2 כפיות בצק, או אם באמצעות כף, לקחת סקופ טוב לגלגל אותו לתוך כדורים. אני משתמש בידיים שלי, זה מהיר יותר והרבה יותר קל.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
5
מכניסים את כדורי בצק העוגיות על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים אותם למקפיא עד שהם יציבים, כ-30 דקות. קירור הבצק יעזור לבלילה להיצמד לכדורי העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
שלב את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה בקערה גדולה. קח מטרפה ותן לתערובת כמה מערבולות כדי לשלב את החומרים ולפרק את הגושים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים פנימה את הביצה והסלצר, מקפידים לשלב היטב. אתה רוצה שהבלילה תהיה בעלת עקביות של שמנת כבדה, אז הוסף עוד סלצר, במידת הצורך, כדי להשיג זאת.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מים מוגזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
עובדים בקבוצות, מוסיפים 3 כדורי בצק צוננים לבלילה והופכים לציפוי לחלוטין. בעזרת מזלג או כף מחוררת מוציאים כל כדור בצק עוגיות מהבלילה, נותנים לעודף הבלילה לטפטף חזרה לקערה, ואז מחליקים אותו בזהירות רבה לשמן החם וחוזרים על הפעולה.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות (למשיכה וקילוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מטגנים לא יותר מ 3 בכל פעם, שכן אתה לא רוצה את הטמפרטורה של השמן לרדת. בעזרת כף מחוררת הופכים אותם מספר פעמים עד שהם מזהיבים, כ -3 דקות בסך הכל.
עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.