בצק עלים של פטריות בר
בצק עלים של פטריות בר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקרום. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 36. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם גבינת פרמזן, שמן זית, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 27%. נסו פטריות בר ראגו צ'טט בקליפות בצק עלים, משולשי בצק עלים של כרישה של איבו, ו נגיסות בצק עלים פטריות גבינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שאלוט; מבשלים ומערבבים עד שהם רכים, כ -5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומוסיפים פטריות. מבשלים ומערבבים עד שהפטריות מפחיתות בחצי, כ -15 דקות. מערבבים שום קלוי, גבינת פרמזן וטימין. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים פנימה שמנת.
מסירים מהאש ומניחים לתערובת הפטריות להתקרר. זה יהיה לעבות כפי שהוא מתקרר.
פרשו דף מאפה על משטח מקומח וגלגלו קלות לריבוע בגודל 12 על 15 אינץ'.
חותכים לשמונה עשרה ריבועים בגודל 3 אינץ'.
מניחים כפית מילוי פטריות במרכז כל ריבוע. מקפלים מאפה על מילוי כדי ליצור משולש. צובטים את הקצוות בחוזקה יחד עם מזלג לאיטום.
אופים 12 עד 16 דקות, או עד להזהבה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.