בצק פיצה בסגנון ניו יורק
מתכון בצק פיצה בסגנון ניו יורק מוכן בעוד כ-10 שעות ו-40 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. אם יש לכם שמרים, סוכר, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פיצה בסגנון ניו יורק, פיצה בסגנון ניו יורק, ו רוטב פיצה בסגנון ניו יורק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מים, 1/2 כוס קמח, שמרים, וסוכר בקערה; מערבבים היטב ולתת לשבת עד התערובת היא קצף מבעבע, על 20 דקות.
מערבבים 2 כוסות קמח, 2 כפות שמן זית, ומלח לתערובת שמרים באמצעות כף עץ עד הבצק מחזיק יחד; להפוך על משטח עבודה מקורנת קלות.
מעיל החלק הפנימי של קערה גדולה עם 2 1/2 כפיות שמן זית.
ללוש בצק, הוספת כמויות קטנות של קמח לפי הצורך, עד רך מעט דביק, על 10 דקות.
טופס בצק לתוך כדור ומקום בקערה מוכנה; לטפטף על 1/2 כפית שמן זית על הבצק ולהפיץ את הכדור כולו. מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה ומניחים אותה באזור חם של המטבח עד שהבצק יוכפל, בערך 2 שעות.
אגרוף בצק למטה ומניח בשקית ניילון גדולה resealable; להכניס למקרר 8 שעות ללילה. כאשר מוכן לשימוש, להסיר את הבצק מהמקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.