קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

בצק פיצה בסגנון ניו יורק

בצק פיצה בסגנון ניו יורק
מתכון בצק פיצה בסגנון ניו יורק מוכן בעוד כ-10 שעות ו-40 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. אם יש לכם שמרים, סוכר, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פיצה בסגנון ניו יורק, פיצה בסגנון ניו יורק, ו רוטב פיצה בסגנון ניו יורק (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב מים, 1/2 כוס קמח, שמרים, וסוכר בקערה; מערבבים היטב ולתת לשבת עד התערובת היא קצף מבעבע, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים 2 כוסות קמח, 2 כפות שמן זית, ומלח לתערובת שמרים באמצעות כף עץ עד הבצק מחזיק יחד; להפוך על משטח עבודה מקורנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מעיל החלק הפנימי של קערה גדולה עם 2 1/2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
ללוש בצק, הוספת כמויות קטנות של קמח לפי הצורך, עד רך מעט דביק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5
טופס בצק לתוך כדור ומקום בקערה מוכנה; לטפטף על 1/2 כפית שמן זית על הבצק ולהפיץ את הכדור כולו. מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה ומניחים אותה באזור חם של המטבח עד שהבצק יוכפל, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
אגרוף בצק למטה ומניח בשקית ניילון גדולה resealable; להכניס למקרר 8 שעות ללילה. כאשר מוכן לשימוש, להסיר את הבצק מהמקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן