בצק פסטה קלאסי
בצק פסטה קלאסי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח ים, קמח חיטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. וזה די גרוע. נסו בצק פסטה עם שבעה חלמונים, בצק פסטה גזר טרי, ו בצק פסטה תרד טרי (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, מלח וביצים במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד שהתערובת מתפוררת (הבצק לא יהווה כדור). הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ 4 דקות). לעצב בצק לדיסק; לעטוף בניילון נצמד.
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות.
לפתוח בצק. מחלקים בצק ל 8 מנות שוות. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לשמור על הבצק שנותר מכוסה כדי למנוע ייבוש), להעביר את הבצק דרך רולי פסטה של מכונת פסטה על ההגדרה הרחבה ביותר. מקפלים בצק במחצית לרוחב; לקפל במחצית שוב. להעביר בצק דרך רולים שוב. העבר מד רוחב להגדרה הבאה; להעביר פסטה דרך רולים. המשך העברת מד רוחב להגדרות צרות יותר; להעביר את הבצק דרך רולים פעם אחת בכל הגדרה כדי ליצור רצועות פסטה 8 (15 x 3inch).
להניח רצועות שטוחות על משטח מקומח קלות; כיסוי. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו.