בקלאווה
בקלבן הוא צמחוני ומספק כ 25 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 439 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיץ לימון, תמצית ונילן, מאפה פילו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרחי של המזרח התיכון. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 27%. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
קוצצים דק את האגוזים במעבד מזון או במטחנת קפה.
מעבירים אגוזים לקערה ומערבבים פנימה סוכר חום, קינמון טחון וציפורן.
מברישים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בחמאה מומסת ומניחים בצד.
חותכים חתיכת קרטון למלבן בגודל 13 על 9 אינץ'. מרדדים את בצק הפילו ומניחים את הסדינים שטוחים על משטח עבודה. הגדר את תבנית הקרטון על ערימת הפילו וקצץ את העודפים כך שיתאימו לתבנית. שמור את המאפה מכוסה במגבת לחה ולא רטובה בזמן שאתה פועל למניעת התייבשות.
לבניית הבקלאווה תחליפו 3 שכבות בצק עם 2 שכבות אגוזים. התחל עם בסיס יציב של 8 גיליונות בתחתית, צחצוח כל אחד עם חמאה מומסת.
מורחים 1/2 את תערובת האגוזים באופן שווה על הסדינים המוערמים. מכסים ב -4 גיליונות פילו, צובעים כל אחד בחמאה מומסת, ואז מפזרים שוב את תערובת האגוזים שנותרה. למעלה את השכבה האחרונה של אגוזים עם 8 שכבות של פילו כפי שעשית לתחתית.
מטפטפים את כל החמאה שנותרה מעל.
אם יש לכם זמן, מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות כדי שהחמאה תתייצב ותקל על החיתוך של הבקלאווה. בעזרת סכין חדה, לעשות 5 חתכים לאורך, ולאחר מכן לחתוך באלכסון כדי ליצור יהלומים. בקלאווה קשה יותר לחתוך אחרי זה מבושל כי המאפה הופך כל כך רעוע.
אופים כ-40 דקות עד להזהבה ומתקלף. אם החלק העליון משחים מהר מדי במהלך האפייה, אוהל עם נייר כסף.
להכנת הסירופ: שלבו את החומרים בסיר והביאו לרתיחה. מנמיכים את האש ומניחים להתבשל במשך 10 דקות עד להסמכה.
הסר את קליפת התפוז, מקל הקינמון והציפורן השלמה; מניחים בצד להתקרר.
הסר חתיכת קצה מהבקלאווה והטה את התבנית כדי לאפשר לחמאה להתאסף בפינה. כף את העודפים וזורק. כשהמחבת שטוחה יוצקים את הסירופ באופן שווה על הבקלאווה החמה. אפשר לעמוד מספר שעות לפני ההגשה.