בקלאווה אגוזי לוז
Baklavan אגוזי לוז הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. נסו בקלאווה אגוזי לוז פיסטוק, שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה, ו שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה.
מורחים את אגוזי לוז על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד ריחני ואת עורות שלפוחית, על 12 דקות.
להעביר את אגוזי לוז למגבת מטבח כדי להתקרר לחלוטין. לשפשף את האגוזים יחד במגבת כדי לשחרר את העורות; אל תדאג אם כמה לא קלופים לחלוטין.
להעביר את אגוזי לוז קלופים למעבד מזון, להוסיף 1/4 כוס הסוכר והדופק עד קצוץ דק.
הגדר את בצק פילו על משטח עבודה לחתוך את הערימה חצי לרוחב; אתה צריך 2 ערימות של מלבנים 8-by-12-inch. מכסים 1 ערימה של יריעות פילו עם מגבת נייר לחה קלות לעטוף פלסטיק.
שכבת פילו הנותרים בתבנית אפייה מוכנה, צחצוח קל כל גיליון עם חמאה מומסת.
מורחים את אגוזי לוז קצוצים דק על פילו בשכבה זוגית. מכסים עם פילו הנותרים, צחצוח קל כל גיליון עם חמאה מומסת ושמירה יפה 2 או 3 גיליונות עבור השכבה העליונה.
צחצח את החלק העליון של הבקלאווה באופן שווה עם חמאה ולחץ קלות כדי לדחוס אותו.
באמצעות סרגל וסכין חיתוך חדה, לחתוך את הבקלאווה לאורכו לרצועות 2 אינץ', ולאחר מכן לחתוך את הרצועות באלכסון כדי ליצור יהלומים.
אופים את בקלאווה עד הזהב, על 25 דקות. הנמיכו את התנור ל-300 והמשיכו לאפות עד להשחמת הבקלאווה, כ-30 דקות יותר.
מעבירים את תבנית האפייה למדף. תעביר את הסכין דרך החתכים כדי לוודא שהיהלומים מופרדים.
בסיר קטן, לשלב את הנותרים 1 3/4 כוסות סוכר עם המים ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. מערבבים במיץ לימון.
יוצקים את הסירופ החם באופן שווה על הבקלאווה ולתת מגניב לפחות 1 שעה לפני ההגשה.