קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בקלאווה אגוזי לוז

בקלאווה אגוזי לוז
Baklavan אגוזי לוז הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. נסו בקלאווה אגוזי לוז פיסטוק, שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה, ו שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מורחים את אגוזי לוז על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד ריחני ואת עורות שלפוחית, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
להעביר את אגוזי לוז למגבת מטבח כדי להתקרר לחלוטין. לשפשף את האגוזים יחד במגבת כדי לשחרר את העורות; אל תדאג אם כמה לא קלופים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
להעביר את אגוזי לוז קלופים למעבד מזון, להוסיף 1/4 כוס הסוכר והדופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
הגדר את בצק פילו על משטח עבודה לחתוך את הערימה חצי לרוחב; אתה צריך 2 ערימות של מלבנים 8-by-12-inch. מכסים 1 ערימה של יריעות פילו עם מגבת נייר לחה קלות לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
שכבת פילו הנותרים בתבנית אפייה מוכנה, צחצוח קל כל גיליון עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מורחים את אגוזי לוז קצוצים דק על פילו בשכבה זוגית. מכסים עם פילו הנותרים, צחצוח קל כל גיליון עם חמאה מומסת ושמירה יפה 2 או 3 גיליונות עבור השכבה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
צחצח את החלק העליון של הבקלאווה באופן שווה עם חמאה ולחץ קלות כדי לדחוס אותו.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
10
באמצעות סרגל וסכין חיתוך חדה, לחתוך את הבקלאווה לאורכו לרצועות 2 אינץ', ולאחר מכן לחתוך את הרצועות באלכסון כדי ליצור יהלומים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
אופים את בקלאווה עד הזהב, על 25 דקות. הנמיכו את התנור ל-300 והמשיכו לאפות עד להשחמת הבקלאווה, כ-30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
12
מעבירים את תבנית האפייה למדף. תעביר את הסכין דרך החתכים כדי לוודא שהיהלומים מופרדים.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
בסיר קטן, לשלב את הנותרים 1 3/4 כוסות סוכר עם המים ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
14
יוצקים את הסירופ החם באופן שווה על הבקלאווה ולתת מגניב לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ