קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות6
מגזין

בקלאווה הודית

בקלאווה הודית
בקלאווה הודית יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 112 גרם של שומן, וסך הכל 1790 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שקדים, פיסטוקים, חוטי זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
למחוץ זעפרן עם מרגמה ועלי או על צלחת עם ידית של כף עץ. בסיר קטן, מערבבים סוכר, 3/4 כוס מים, ואת הזעפרן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מצטמצם 1 1/2 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו להתקרר, ולאחר מכן מערבבים במי ורדים.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
3
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
במעבד מזון, מערבולת אגוזי מלך, שקדים,הל ואגוז מוסקט עד האגוזים הם הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
( 23)( 23)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
Unroll פילו עם צד ארוך מולך לחתוך לשניים 9-by 13-in. חלקים. מחסנית חתיכות לכסות עם מגבת מטבח כדי לשמור על ייבוש החוצה.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
מברשת תחתית וצדדים של 9-by 13-in. צלחת אפייה עם גי. לקלף 1 גיליון filo, שכב במחבת, ולהתחכך עם גי.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
שכבה 12 גיליונות נוספים על גבי, צחצוח כל אחד עם ghee (זה בסדר אם כמה גיליונות נקרעים או לא מתאימים באופן שווה במחבת).
מרכיבים שתצטרך
גיגי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מפזרים חצי תערובת האגוז מעל פילו.
9
להניח גיליון נוסף של פילו על גבי, איסוף זה כדי להתאים למחבת צחצוח עם גי. חזור עם 12 גיליונות נוספים של פילו, חמאה כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מפזרים על תערובת אגוז שנותר.
11
שכבת גיליונות הנותרים של פילו על גבי, חמאה כל כמו קודם.
12
חותכים בקלאווה לתוך 35 ריבועים.
13
אופים עד העליון הוא זהב פריך וקצוות להתרחק הצדדים פאן, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות. מחבת מגניבה על מדף 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
יוצקים סירופ זעפרן על בקלאווה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
15
בואו לשבת לספוג את רוב הסירופ, לפחות 3 שעות (לילה הוא טוב יותר).
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
16
מפזרים כל ריבוע עם 1/4 כפית. פיסטוקים קרקעיים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
17
* למצוא זעפרן, מי ורדים, ו ghee בחנויות מכולת מצויד היטב ושווקים הודיים. כדי להפוך את גי, חמאה רותחת עד הזהב, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
זעפרןזעפרן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גיגי
18
יוצקים דרך מסננת בכותנה מצופה ומאחסנים אטומים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף