בקלאווה הודית
בקלאווה הודית יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 112 גרם של שומן, וסך הכל 1790 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שקדים, פיסטוקים, חוטי זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).
הוראות
למחוץ זעפרן עם מרגמה ועלי או על צלחת עם ידית של כף עץ. בסיר קטן, מערבבים סוכר, 3/4 כוס מים, ואת הזעפרן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מצטמצם 1 1/2 כוסות, על 5 דקות.
בואו להתקרר, ולאחר מכן מערבבים במי ורדים.
במעבד מזון, מערבולת אגוזי מלך, שקדים,הל ואגוז מוסקט עד האגוזים הם הקרקע גס.
Unroll פילו עם צד ארוך מולך לחתוך לשניים 9-by 13-in. חלקים. מחסנית חתיכות לכסות עם מגבת מטבח כדי לשמור על ייבוש החוצה.
מברשת תחתית וצדדים של 9-by 13-in. צלחת אפייה עם גי. לקלף 1 גיליון filo, שכב במחבת, ולהתחכך עם גי.
שכבה 12 גיליונות נוספים על גבי, צחצוח כל אחד עם ghee (זה בסדר אם כמה גיליונות נקרעים או לא מתאימים באופן שווה במחבת).
מפזרים חצי תערובת האגוז מעל פילו.
להניח גיליון נוסף של פילו על גבי, איסוף זה כדי להתאים למחבת צחצוח עם גי. חזור עם 12 גיליונות נוספים של פילו, חמאה כל אחד.
מפזרים על תערובת אגוז שנותר.
שכבת גיליונות הנותרים של פילו על גבי, חמאה כל כמו קודם.
חותכים בקלאווה לתוך 35 ריבועים.
אופים עד העליון הוא זהב פריך וקצוות להתרחק הצדדים פאן, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות. מחבת מגניבה על מדף 30 דקות.
יוצקים סירופ זעפרן על בקלאווה.
בואו לשבת לספוג את רוב הסירופ, לפחות 3 שעות (לילה הוא טוב יותר).
מפזרים כל ריבוע עם 1/4 כפית. פיסטוקים קרקעיים.
* למצוא זעפרן, מי ורדים, ו ghee בחנויות מכולת מצויד היטב ושווקים הודיים. כדי להפוך את גי, חמאה רותחת עד הזהב, 10 עד 20 דקות.
יוצקים דרך מסננת בכותנה מצופה ומאחסנים אטומים.