קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

בקלאווה יוונית

בקלאווה יוונית
בקלאווה יווני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 165 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם יש לך אגוזי מלך טחונים, קינמון טחון, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : יווני טעון, פסטה יוונית, ו מתאבנים יווני.

הוראות

1
Make the syrup by bringing the water, 3/4 cup sugar, orange juice, honey, and 1 tablespoon cinnamon to a boil in a saucepan over medium-high heat. Reduce heat to medium-low and simmer 10 minutes.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
Remove from heat and allow to cool to room temperature.
3
Preheat an oven to 325 degrees F (165 degrees C). Butter a 10x15 inch baking dish.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
Stir together 3/4 cup sugar, 1/2 teaspoon cinnamon, nutmeg, and ground walnuts until evenly blended; set aside.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
Press 2 sheets of phyllo into the prepared dish and brush with melted butter. Continue adding phyllo sheets brushed with butter two at a time until you have 12 sheets total.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
Sprinkle 1/3 of the walnut mixture evenly over the phyllo, then add another 6 sheets, buttering between every two.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
7
Sprinkle 1/2 of the remaining walnut mixture evenly over the phyllo; top with another 6 buttered phyllo sheets. Finally, sprinkle the remaining walnut mixture onto the phyllo.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
8
Place the remaining phyllo on top of the baklava, buttering every two sheets.
9
Brush the remaining butter onto the top of the baklava.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
10
Bake in the preheated oven until the phyllo is golden brown and crispy, about 1 hour.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
Remove from the oven; pour the cooled syrup over the hot baklava. Cool to room temperature before cutting into 1-inch squares or diamonds to serve.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן