קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

בקלה ברוטב עגבניות ג'ינג'ר

בקלה ברוטב עגבניות ג'ינג'ר
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? בקלה עם רוטב ג'ינג'ר עגבניות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 241 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כוסברה, עגבניות פירה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון בגריל ברוטב עגבניות-ג'ינג'ר, שרימפס ג'ינג'ר שום עם רוטב עגבניות חריף, ו עוגות תפוחי אדמה מתובלות ברוטב עגבניות ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר; לבשל, ערבוב, 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
3
מוסיפים את העגבניות והמלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל, מכוסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
4
מוסיפים את הפילה ואת הפלפל השחור למחבת ומבשלים, מכוסים, עד שזה עתה נעשה, 10 עד 12 דקות יותר עבור פילה עבה 1 אינץ'. מערבבים את הכוסברה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מגישים את הדג עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
6
חלופות דגים: פילה מוצק יחסית, עבה או סטייקים שיהיו טובים כוללים roughy כתום, דקר, ו הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
Roughy כתוםRoughy כתום
דקרדקר
הליבוטהליבוט
סטייק.סטייק.
דגיםדגים
1
מוסיפים 1 פלפל jalapeo קצוץ לרוטב יחד עם זנגביל טרי.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
פלפלפלפל
רוטברוטב
2
המלצת יין: חפשו לבן חומצי ללא אישיות רבה מדי, כך שהיין לא יפריע לרוטב הג ' ינג ' ר העגבניות. נסה vinhoverde פורטוגזית או קפה צרפתי מרענן דה Gascogne.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
ייןיין

ציוד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.