בקלה וחסילונים מהחוף המערבי
בקלה וחסילונים מהחוף המערבי הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שרימפס, גבינת פרמזן, קורנפלור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן . נסו עוף מהחוף המערבי., זריקת פירות בחוף המערבי, ו עוף שלם מהחוף המערבי 30 (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא מים לרתיחה. מערבבים את האורז, להפחית את החום, לכסות. מבשלים 20 דקות, עד שהמים נספגים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל צלחת אפייה בינונית עם שמן זית.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני, מטגנים את הבצל והשום עד למכרז. מוסיפים את השמנת הכבדה. בקערה קטנה, מערבבים את החלב ואת קורנפלור, ומערבבים לתוך הסיר כדי לעבות את תערובת שמנת כבדה.
הסר מהחום, מערבבים את השרימפס והפטריות, ומתבלים בשמיר, מלח תיבול ופלפל.
סדר בקלה בתבנית אפייה מוכנה.
יוצקים את תערובת שמנת כבדה על הבקלה.
מפזרים גבינת פרמזן ופטרוזיליה.
מכסים ואופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהרוטב מבעבע והדגים מתעופפים בקלות במזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.