בקלה עלומה בחלב קוקוס
בקלה עלומה בחלב קוקוס נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 663 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, פטרוזיליה שטוחה, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חסילונים עלומים בחלב קוקוס עם עשבי תיבול טריים (ארץ מולא), חסילונים עלומים בחלב קוקוס עם עשבי תיבול טריים (ארץ מולא), ו חלב זהוב: כורכום שמנת ותה זנגביל עם חלב קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 200 degrees.In מחבת גדולה, להמיס חמאה כף אחת על חום בינוני.
מוסיף את שאלוט ו לטגן, ערבוב, במשך כ 2-3 דקות כדי לרכך. מלח ופלפל משני צידי פילה הבקלה ומניחים במחבת.
מוסיפים את היין והמים ודגי הבקלה עד לבישול, כ-7 דקות. באמצעות מרית גדולה, להסיר בקלה מן מרק מקום רחב, קערות מרק רדודות.
מניחים קערות עם בקלה בתנור כדי להתחמם.להעלות את החום על מרק ולהביא לרתיחה כדי להפחית על ידי כ כוס אחת. הפחת את החום לרמה בינונית נמוכה והוסף חלב קוקוס, חמאה נותרת, טרגון ופטרוזיליה ומערבבים.
מוסיפים פטריות ומבשלים כחמש דקות, עד הפטריות רכות. כבה את החימום.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
הסר קערות מהתנור. נחלק סורל טרי בין הקערות. מרק מצקת על הדגים וsorrel.
מקשטים עם עלי טרגון טריים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.