בקלה פסיפית צלויה עם זיתים ולימון
בקלה פסיפית צלויה עם זיתים ולימון עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח ופלפל כשרים, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. מתכונים דומים: פסיפי הליבוט עם שומר מקורמל, זיתים שחורים, גרידת תפוז ושמיר, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו תפוחי אדמה קלויים עם לימון, אורגנו וזיתים.
הוראות
מניחים את הדג במחבת קלייה קטנה.
הוסף מספיק יין (כ 3/4 כוס) כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של הדגים. מפזרים את הזיתים ואת גרידת הלימון סביב הדגים.
טפטוף עם השמן ועונה עם 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, והפלפל האדום. צולים עד הדג מבושל דרך פתיתים בקלות עם מזלג, על 20 דקות.
הסר מהתנור ומפזרים את הפטרוזיליה. מחלקים את הדגים בין צלחות בודדות כפית זיתים ורוטב יין מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.