בקלה שחור עם מרק שומר ופנצנלה צדפות מעושנות
נסו מרק שרימפס-מעושן-צדפות, ארוחות ערב פשוטות: דגים ומרק צדפות מעושנות, ו כרישה ומרק שומר עם סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים שומר, תפוחי אדמה, בצל וכרישה. מכסים ומבשלים עד ירקות הם רק מכרז אבל לא חום, על 8 דקות.
מוסיפים קמח, עלי דפנה, קורנית; מערבבים 1 דקה. מערבבים במיץ צדפות, שמנת וחלב. מבשלים עד מרק מתעבה מעט טעמים תערובת, על 10 דקות.
מערבבים קליפת לימון; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 30 דקות; לכסות ולקרר.
לזרוק סלרי, שאלוט, פטרוזיליה, 1 1/2 כפיות מיץ לימון, קליפת לימון, וצדפות מעושנות בקערה בינונית. תערובת סלרי העונה-שאלוט לטעום עם מלח ופלפל.
שלב 3 כפות חמאה, טימין, ו 3 כפיות מיץ לימון בסיר קטן.
להקציף על אש נמוכה עד חמאה נמס ומבשלים רוטב; העונה עם מלח גס ופלפל.
הסר מהחום. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום גבוה.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל גס.
הוסף דגים, צד העור למטה, למחבת. מבשלים עד העור הוא פריך ודגים הוא פשוט אטום במרכז, מטפטף רוטב לימון חמאה מעל, 6 עד 7 דקות.
לחמם מחדש מרק על אש נמוכה; להשליך עלי מפרץ. לחלק מרק דגים בין 4 קערות רדודות.
מקום דגים, צד עור למטה, במרכז מרק דגים. מערבבים panko לתוך תערובת סלרי-שאלוט; כפית על דגים ומגישים.
זמין בסעיף מזון אסיה של כמה סופרמרקטים ובשווקים אסיאתיים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.