בקר ובירה עם תפוחי אדמה צהובים
בקר ובירה עם תפוחי אדמה צהובים נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 2041 קלוריות, 265 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בייקון, פלפל, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קארי צהוב תאילנדי עם בשר ותפוחי אדמה, בירה בקר משומר עם תפוחי אדמה אדומים וגזר, ו בשר בקר מבושל איטי עם תפוחי אדמה אפויים ורוטב בירה ללא גלוטן.
הוראות
שים את השמן ובייקון בתבשיל גדול ומבשל עד הבייקון הוא פריך.
הסר את הבייקון ולהניח בצד. מתבלים את הבשר עם המלח, הפלפל, וכלספייס וצורב בטפטפי בייקון ושמן עד להשחמה יפה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
הסר מן התבשיל ולהניח בצד. מחממים את הבצלים ואת השום בתבשיל. החזירו את הבשר והבייקון לתבשיל.
מוסיפים את העגבניות, הבירה, הסוכר, הקורנית והרוזמרין ומביאים לרתיחה. מכסים את התבשיל ומניחים על המדף התחתון של התנור. לאחר 10 דקות, לבדוק כדי לוודא שזה מבעבע; להפעיל חום עד 25 F אם לא. לבשל עד הבשר מתפרק, על 2 שעות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד למכרז, כ -30 דקות.