קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

בקר וירקות מוקפצים ומטגנים

בקר וירקות מוקפצים ומטגנים
בקר וירקות מערבבים ומטגנים דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אורז, סטייק סינטה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מחרוזת התבואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן דלעת ספייס לחם בננה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה או ווק, חום 1 כף שמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
ווקווק
2
מוסיפים את הבשר ומערבבים במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
3
הסר בשר ושמורה. לאותו ווק, להוסיף את השמן הנותר לטגן את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
4
מוסיף את תערובת ירקות מוקפץ, פטריות, ערמוני מים, ופלפלים אדומים. מוקפץ במשך כ 3 דקות ולהחזיר את הבשר לווק. ערבוב כל הזמן, להוסיף את רוטב הצדפה פתיתי פלפל אדום כתוש. בקערה קטנה, לטאטא את תערובת תיבול מוקפץ עם 1/8 כוס מים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפל אדוםפלפל אדום
ירקות מעורביםירקות מעורבים
ערמוני מיםערמוני מים
תערובת תיבולתערובת תיבול
רוטב צדפותרוטב צדפות
פטריותפטריות
מיםמים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
ווקווק
5
מוסיפים את תערובת התבלינים לווק ומערבבים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
6
מגישים עם אורז לבן מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מיידיאורז לבן מיידי