בקר וירקות מוקפצים ומטגנים
בקר וירקות מערבבים ומטגנים דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אורז, סטייק סינטה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מחרוזת התבואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן דלעת ספייס לחם בננה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה או ווק, חום 1 כף שמן על חום גבוה.
מוסיפים את הבשר ומערבבים במשך כ 3 דקות.
הסר בשר ושמורה. לאותו ווק, להוסיף את השמן הנותר לטגן את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר.
מוסיף את תערובת ירקות מוקפץ, פטריות, ערמוני מים, ופלפלים אדומים. מוקפץ במשך כ 3 דקות ולהחזיר את הבשר לווק. ערבוב כל הזמן, להוסיף את רוטב הצדפה פתיתי פלפל אדום כתוש. בקערה קטנה, לטאטא את תערובת תיבול מוקפץ עם 1/8 כוס מים עד בשילוב.
מוסיפים את תערובת התבלינים לווק ומערבבים עוד 3 דקות.
מגישים עם אורז לבן מאודה.