בקר חמוץ מתוק
בשר בקר חמוץ מתוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 314 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מים, נתחי אננס במיץ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. נסו בקר חמוץ מתוק, בקר חמוץ מתוק, ו בקר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר בקר עם תבואה לרצועות 2 אינץ'; לחתוך רצועות לרוחב תבואה לפרוסות 1/8 אינץ'.
מערבבים עמילן תירס ומים קרים.
חום ווק או מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שמן; לסובב ווק לצד המעיל.
מוסיפים בשר ובצל; מוקפץ על 3 דקות או עד בקר חום. מערבבים באננס, סוכר, חומץ, גרגרי בויון ורוטב סויה.
חום לרתיחה. מערבבים בתערובת קורנפלור; לבשל ומערבבים 1 דקה.
מערבבים פלפל ועגבניות; מבשלים ומערבבים 1 דקה.