בקר חריף מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חריף בשר מוקפץ. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 423 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו יין אורז, קורנפלור, ל-7 צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 43 דקות. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר מונגולי מוקפץ, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את קורנפלור עם 2 כפות יין אורז בקערה בינונית; מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל. להפריש במשך 15 דקות.
מערבבים את הנותרים 1 כף יין אורז, רוטב צדפות ושמן שומשום בקערה גדולה; להגדיר את הקערה ליד התנור.
לחמם ווק או מחבת nonstick גדולה על חום גבוה עד חם מאוד, על 1 דקה.
מוסיפים 3 כפות שמן בוטנים, ואז זנגביל, שום וצ ' ילי; מוקפץ עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים, מערבבים או מנערים את המחבת מדי פעם, 1 עד 2 דקות.
מעבירים את הבשר עם כפית מחוררת לתערובת הרוטב וזורקים.
אם המחבת יבשה, להוסיף 1 כף שמן בוטנים, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומערבבים ומטגנים עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים את בוק צ ' וי וסוכר; מוקפץ עד רק נבול, 1 עד 2 דקות. להחזיר את הבשר וכל מיצים למחבת ומערבבים לשלב.